Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 mini? Többi...

Samsung Galaxy S3 mini? Többi lent!

Figyelt kérdés
Megéri s3 minit kérnem karácsonyra? Olyan telefont szeretnék amit sokáig használhatok, kb. 3 év múlva cserélném le, és nem unnám meg 1 év múlva. :s Elmennek rajta az alkalmazások? Instagram, meg ezek? :) Normális válaszokat!! Köszi :)

2013. nov. 28. 14:02
 1/9 anonim válasza:
persze nekem is az van..elmegy rajta minden fb messengeer insta weit subway surfe... tenyleg ajanlani tudom. mondjuk erdemes kerni sd kartyat. mert akkor tobb progi fer ra (a zeneid, kepeid es a progik atrakhato faljjait oda tudod menteni igy nem veszitessz ertekes helyet) tartozekok is jok tolto stb.talan a tolto rovid egy kicsit de egyebkent imadom a "kicsikét" :3
2013. nov. 28. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyiért?

Mert 50k körül rohadtul nem éri meg, egy sony u hardvere van benne, csak több rammal, az meg 20k használtan, és nem egy sebesség bajnok.

2013. nov. 28. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
inkább xperia L , de ha azt akarod , hogy 3évet simán kibírjon akkor xperia sp(és még lehet az is kevés)
2013. nov. 28. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 véleményét osztom.
2013. nov. 28. 15:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Még jöhet jó-rossz vélemény, egyelőre csak tervben van hogy ilyen kérek. :)
2013. nov. 28. 18:21
 6/9 A kérdező kommentje:
*ilyet
2013. nov. 28. 18:21
 7/9 anonim válasza:
(Bocsi ez nem válasz a kérdésedre) Én is ilyet szeretnék Karácsonyra én ahogy megnéztem mit tud, azt mondom szerintem jó kis telefon az ára sem túl nagy..
2013. nov. 30. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem éri meg.
2013. nov. 30. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó telefon, de én inkább a Sony Xperia L-t ajánlom! Egy fokkal mindent gyorsabban visz, és hasonló árban van.
2013. dec. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!