Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefon a...

Szerintetek melyik telefon a jobb: Samsung galaxy mini, samsung galaxy y, samsung galaxy pocket neovagy sony xperia tipo valászokat indokoljátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
és azt még hozzá tenném hogy a telefonosok is a samsungot ajánlják,igy átlagba..most megnéztem a tipot a duo.nak erősebb a procia, egyértelműen azt irják hogy a kijelző nem sokkal de jobb,mint a tipoé és abban is biztos vagyok hogy ezen az alkalmazások jobban futnak mivel tapasztalom,arra pedig nagyon sok a panasz hogy az emberek kb 70%ánál rendszeresen le fagy..de majd a kérdező eldönti hogy mit tesz és kire halgat.
2013. nov. 29. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
blade?600mhz proci 2.1 droid és egy gagyi kinai cucc...xperia x8?proci ugyanaz ,szokás szerint fagy mint az olcsó sonyk ,a kijelző szánalmasan gyenge,a szoftvere tré,szóval nemértelek.de komolyan mind1 majd a kérdező dönt...:-D
2013. nov. 29. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg nem tudod, miről beszélsz. De sebaj, azok az eladók sem, akik a Samsung szarokat ajánlják. Legalább jól megértitek egymást.
2013. nov. 29. 15:58
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
szerintem Te nem vagy a dolgokkal tisztába,less utánna..na de mind1 nincs kedvem vitázni majd meglátjuk hogy mit választott..
2013. nov. 29. 16:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Krissz, te hülye vagy?

Persze hogy a samsungot ajánlják, a prémium kategóriában (s3, s4)

Az összes egyéb ilyen ratyi 50k alatti telefonjuk szart nem ér, amit te ajánlassz, az különösen okádék.

x8 x10 stb nem fagy, blade meg pláne a sok rommal, hatalmas választék, a fosod viszont fagy az tuti.

2013. nov. 29. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
ezt az oldalt is ezen a telón nézem meg mindent,1alkalmazásnál nem fagyott eddig le de ti biztos jobban tudjátok..ez előtt pedig pont hogy x8.am volt,haveromnak x10 mini pro és eggyik sem ért 1 kalap szart se..volt màr HTC Wildfire s.em is és mind2nél jobban műkodik és gyorsabb.a tapasztalat beszél.na de ti biztos jobban tudjátok.:-D na mind1 lezártam a témát mindenki arra hallgat akire akar.:-D
2013. nov. 30. 05:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Az konkrét...

A válaszíró 4%-ban hasznos válaszokat ad XD

Ilyet se láttam 3év alatt :D

2013. nov. 30. 12:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Dikkk télleg 4% LOL
2013. nov. 30. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Aki ennyi baromságot összehord, attól többet ne várj.
2013. nov. 30. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
no csak annyi a hiba hogy tegnap regiztem verebek..de te is köss belém a kb 11 éves pofáddal.piiisz:-)
2013. nov. 30. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!