Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt ajánlanátok nekem?

Milyen mobilt ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Külsejét tekintve legyen candybar és NE érintőképernyős. Ami nagyon fontos, hogy jó legyen a fényképezője. Sony Ericssonom van jelenleg, ha van ilyen szeretnék ennél megmaradni.

Még egy fontos (hülyén hangzó) dolog nekem, hogy le lehessen venni a fényképezőn a hangot!

2009. nov. 20. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:

a fényképezőn keresztül a hangot? :D

mintha azt mondanád, hogy lehessen a TV-vel telefonálni:)

2009. nov. 20. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
az elsőnek írom: te,fényképezéskor hangot ad a készülék.Jónéhány telónál nem lehet lenémítani még csendes üzemmodban sem-.-
2009. nov. 20. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:

hangot akar FELVENNI a fényképezővel. nem a fényképezéskor felszólaló hangról beszél.

első voltam.

2009. nov. 20. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
jah "le", elkerülte a figyelmem a két betű:) késő van már betegen itt a gép előtt ülni....
2009. nov. 20. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor VIDEOT írt volna ki nem?
2009. nov. 21. 00:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Jajj emberek akkor megmagyarázom :D

Úgy értettem, hogy amikor fotóz a készülék kiad egy bizonyos hangot és ezt szeretném levenni. Mert például nekem a mostani mobilomban ilyet nem lehet, akkor is kattan ha maga a készülék van lenémítva és néha elég zavaró!

2009. nov. 21. 00:39
 7/9 anonim válasza:
Szerintem tök egyértelmű volt, hogy nem hangot akarsz FELVENNI a fényképezővel, hanem a fotózás közben keletkezett hangot elnémítani... de hát látom egyesek nem értik. :D Nekem Samsung D600 van, tudom, hogy nem ez a márka érdekel, de ez remekül fényképez, megbízható telefon. És le lehet venni a hangot fotózás közben. :DD
2009. nov. 21. 00:42
 8/9 anonim ***** válasza:
a candybar a sima vagy a csúsztathatós,
2009. nov. 21. 01:10
 9/9 A kérdező kommentje:
az a sima "téglatelefon"
2009. nov. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!