Xperia sp-ről mit tudnátok mondani? Tapasztalatok? +/-? Megéri az árát?
Nekem SP-m van.
Pro: Brutál hardver, ezen még évekig tudsz játszani, böngészés villámgyors, sosem akad meg a telefon, mennyország használni, nagyon jól optimalizált! Nekem tetszik a kijelzője is, szépek a színei, bár meg sem közelíti az IPS-t, vagy SAMOLED-et, bár nem is annyiba kerül. :)
Con: Hibák vannak szépen... pl. töltőn megbolondul a multitouch és csak 1 ujjat érzékel, valamikor azt sem. A telefon memóriakezelése szörnyű. Hiába van 300-400 mega RAM-od szabadon, akkor is bezár mindent a háttérben, multitasking nem létezik rajta... Videót sem tudsz vele felvenni rendesen, mert hangosabb hangot nem képes rögzíteni. Recseg a videó, susogós hangokat ad ki. Dióhéjban ennyi.
a 76 ezret, amennyiért én vettem... annyit megér bőven, sőt ajándék! Mostanság ahogy néztem a 90-100 körüli kategóriában foglal helyet, annyit semmiképpen sem ér. Inkább vegyél Nexus-t, ha annyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!