Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alkalmas lenne nekem a Kp502?

Alkalmas lenne nekem a Kp502?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.Két évente váltom a Mobilokat,és a jó kis W300-am a tegnapi nappal betöltötte a 2.életévét.Ezt szemeltem ki: [link]

Jelenleg Pannonos vagyok,de egy Turbo Simmel azért még ki lehet küszöbölni a problémát :-D.Szóval két év múlva nem számít hihetetlenül elavultnak?Két évig kibírja ez az érintő?Ajánlanátok?

2009. nov. 20. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Á, vetess drágábbat anyáékkal. Szegény balek szüleid...
2009. nov. 20. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

1. érintőset ne vegyél,

2. a tmobil drága

3. márkásat vegyél ne sz@rt, bárki bármit monda, h jó az lg, lehet hogy így is van, de nem jó a szervíz, és nincs semmi tapasztalata

2009. nov. 20. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
De honnan tudjuk, hogy alkalmas-e, ha nem írod meg, mire használnád? Mert ennyiből nem derül ki, ezekkel szerintem egészítsd ki a kérdést....
2009. nov. 27. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Zene,Egy-két fotó ellövése,SMS,telefonálás.
2009. nov. 28. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
gagyi
2009. nov. 29. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!