Discovery v5 ről mit tudtok?
Nincs benne GPS, ezt mindenhol feltüntették ahol én néztem. Magyar nyelv akár írják akár nem nincs benne, de meglehet oldani.
512mb, dual core-t érdemes venni, 256-os single core nem éri meg...
Nézd úgy a dolgot, hogy a telefon legolcsóbb helyen 21, legdrágábban 34ért láttam, ebből 10 csak az érintőképernyő, mivel mind a két telefon ugyanazt tudja (az olcsóbb és a drágább is) ezért vegyük le ezt a 10-et a 21-ből marad 11 ezer magyar forintnyi az oprendszerre, a vasra, a borításra. És mivel ez egy strapa mobil a legtöbbet a borítása fog érni, ne nézzük az oprendszert mert az androidok egységesen ugyanazt tudják, akkor nézzük a vasat ami benne van... kb 2-5 ezer forintnyi elektronika...
Összehasonlítás képen felhozok egy másik strapa mobilt a négy évvel ezelőtt aranykorszakát élő Motorola Defy-t. Mára már annyira elavult szegény, hogy hívást fogadni nem tudtam vele fogadni mert befagyott.
Ezen a telefonon van 256MB ram, ami már akkor is szaggat ha semmit nem teszek rá, szal játékot így felejtsd el...
Ha strapa mobilt akarsz érdemes befektetni és ajánlom neked a Panasonic Eluga-t, gyönyörű, nem ilyen terepjáró stílusú mint a Discovery, (bár kinek mi nekem is tetszik ez a szörnyeteg stílus).
Szóval Panasonic Eluga 1GH-es dubla magos proci, 1GB ram... 120ezer forint.
Átfuthat az agyadon az hogy minek vegyed meg amikor ez is elavul egyszer, nos a discovery már most elavult technológia.
Bírom, hogy az ember néz egy 20-30E Ft-os telefont és jótanácsként ajánlanak neki egy 120E Ft-os helyette, mint a 3. versenyző (válaszoló)...
120E Ft-ért egy csimpánz is tudna jó telefont venni, de valószínüleg a kérdezőnek nem áll szándékában ennyi pénz telefonra kiadni, ezért nézeget ebben az árkategóriában. Én inkább a Samsung B2710 telefon választanám, ha strapabírásról van szó, Hagyományos kialakítás, IP67 szabvány szerinti (mérsékelt) vízállóság, ÉS: 25-30E ft, magyar menüvel, (szükség esetén) érvényesíthető garanciával. Nem okosmobil, viszont az akksija sokáig bírja, ami nem mondható el a mai 2,4,8 magos, 1,5-2 GHz-es (jellemzően androidos) 'csodamobilokról', amiknek az üzemidejét manapság már tényleg órákban kell mérni... Ja, és igen nagyot trollkodtam, és tehettek piros hüvelykujjat is, nem különösen érdekel, a kédező úgyis tudja, hogy az ő érdekeit figyelembe véve ajánlottam...
Nem is tudom,ha a YouTube on nézed,pl: http://www.youtube.com/watch?v=1UhB4UHsFC4 itt a NFS Most Wanteed jól fut,pedig,az egy 2Gb os játék!
Ez meg a strapa: http://www.youtube.com/watch?v=NiQj0G7mLf4
én most akarok,venni eggyet,ha meglessz írok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!