Iphone? érvek ellen érvek?
Jailbreak, az iPhone önmagában egy zárt op. rendszer, és ezzel tulajdonképpen felnyitod. Jailbreak nélkül nem lehet pl.: nem Appstore-ból származó alkalmazásokat rátölteni mobilra. Olyan ez, mint a root, csak mint ahogy látod, ez a rendszer zártabb az androidnál, ezért még több joghoz jutsz, mint a droid esetében, mert ott alapból nyitottabb a rendszer.
Én tisztelem az iPhone-t, viszont tulajdonosait akik az alma miatt veszik (gondolok itt arra a durván 40%-ra), őket nem.
Az iPhone-nak bivalyerős hardveres része van (legalábbis az 5S állati erős), és ehhez még hozzájárul, egy kiválóan optimalizált rendszer, ami akadás mentesen fut. Tehát, igen, az Apple A7 SoC, hihetetlen jó.
Persze van 1-2 Snapdragon proci is, ami megközelíti ezt.
Ettől függetlenül, amikor kijött az iPhone 5s, szerintem nála erősebb hardverű mobil nem volt.
Ettől függetlenül nem szeretem az iPhone-t.
Nem szeretem az iOs-t.
De ettől még elismerem, hogy nagyot alkotott az Apple.
Viszont ennek szó szerint ára van.
Az új iPhone 200K fölött van :O,
no nem mintha elődei nem a fölött lettek volna, de ez akkor is elfogadhatatlan ár.
Akkor már inkább 140K-ért egy Xperia Z1, ami most már erősebb, mint az iPhone 5S.
Szerintem ne vegyél iPhone 4-t.
Nem ér annyit, mint amennyiért árulják.
Keress valami mást, mert az iPhone hiába jó, nem kifizetődő (legalábbis szerintem).
kicsit bővebben a jailbreak-ről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!