Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olcsón ajánlottak egy Cect...

Olcsón ajánlottak egy Cect I68 típusú mobiltelefont. Kecsegtető, ám még sem vagyok benne biztos. Vélemények?

Figyelt kérdés
Van valakinek esetleg tapasztalata vele? Nagyon szélsőséges véleményeket hallottam róla, az egyik az, hogy tökéletes, nagyon jól megy, a másik, hogy hibásan kapta meg. Amitől leginkább félek, hogy egy rendes, mondjuk nokia telefon esetén, fogom és visszaviszem a boltba, ha ilyen történik. Ezzel tudok valamit csinálni? Van egyáltalán olyan szervíz, ahol foglalkoznának vele?
2009. nov. 20. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
hát nemtudom néztem youtubeon videókat ilyen cect iphone telefonokról és szerintem nemjók. Az érintőképernyőjük nem hasonlítható az eredeti Iphonehoz.
2009. nov. 20. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok mennyi az az olcsó?
2009. nov. 20. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
14 ezer + postaköltség.
2009. nov. 20. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
azegy szar max nyálaskodsz vele h iphonod van azt utána meg kiröhögnek h csak fos klón...
2009. nov. 20. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszod, nem menőzni szándékozom vele... Egyszerűen csak szeretnék egy jobb telefont, és tetszenek az érintősök. Sajna nem mindenki teheti meg, hogy 40 vagy annál is több ezer ft-ot költsön egy mobilra. Azért kössz a választ!
2009. nov. 20. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem SciPhone i68+ készülékem volt. A CECT nagyon gagyi anyagminőségű készülékeket gyárt és minden 3.-al valami baj van. A SciPhoen már egy megbízhatóbb klón készülék.

Nekem is volt ilyen, csináltam róla videótesztet még anno, ha érdekel nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=-Ui5QYNds_A

http://www.youtube.com/watch?v=etS47o1yI80

http://www.youtube.com/watch?v=BkexPfSlHo8

Szerintem minden benne van ami érdekes lehet a számodra ;)

2009. nov. 21. 10:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon hasznosak voltak a videók számomra. Például sok helyen olvastam, hogy a két kártyát nem hajlandó egyszerre kezelni, pedig ez számomra fontos lenne. Amilyen hátrányokat soroltál, nekem nem igazán fontosak. A wifit sajnálom, de ennyi pénzért csoda lenne, ha még az is járna bele. :)

Az I9 sok plusszos volt a másik, amit ajánlgattak, örülök, hogy arról is megtudtam legalább egy kis infót. :) Szóval köszönöm a videókat! Pár kérdésem még is maradt. Én mindenhol csak angolul láttam, lehet ezt itthon magyarosítani? Illetve ha véletlen elromlik, akkor egy közönséges szervízben tudnak vele valamit kezdeni? Tudom érdekes kérdés, de a bele is hasonló az Iphone-hoz vagy csak külsőre (már csak a javítás miatt)?

2009. nov. 21. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Hali! Én linkeltem a videókat :)

Ha valami gondja van sajnos akkor kuka, legalább is nem tudnak vele itthon mit kezdeni, mert alkatrész nincs hozzá. Csak kívűlről olyan mint egy Iphone, de belül SciPhone :)

De szerintem nem lesz vele bajod, 2 aksi van hozzá azzal se lesz gondod. A töltők szoktak hamar tönkremenni, de azokat be lehet szerezni néhány ezer Ft-ért.

Én Magyarosítva vettem, úgy érdemes szerintem. De amúgy 3-5ezer között tudják magyarosítani pár helyen.

2009. nov. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!