Miért csinálja ezt Nokia 5800-ásom? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nokia 5800-ám van, most vettem egy hete, annyi bajom van vele hogy amikor hívnak nem írja ki se a nevet, sem a telefonszámot, csak azt hogy "Hívás hív" szóval mintha rejtett számon hívnának, pedig nem. Mi lehet a baj?? Már megnézegettem ennek a beállítási lehetőségeit de nem jutottam előbbre, légyszi aki tud az segítsen nekem, mert megőrít :) Pedig imádom ezt a telót...2009. nov. 20. 18:36
1/3 anonim válasza:
hol vetted ?előfizetéssel?mert ha igen akkor bekell menned a boltba és ott megcsinálják, nekem is ugyanigy volt
2/3 anonim válasza:
A T-mobilnál vannak ilyen csúnyaságok, hogy a híváskijelzésért külön kell fizetni ha jól tudom :/
3/3 anonim válasza:
Ez hülyeség, már elnézést. A híváskijelzésért nem kell fizetni. Sajnos Nokia 5800 szoftverhibás ezért érdemes szoftvert frissíteni rajta és akkor jó lesz. www.nokia.hu
Itt tudsz szoftot frissíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!