Ajánlanátok telefont a lent leírtak alapján?
Figyelt kérdés
olyat akarok amiben van mobilfény, Bluetooth, legalább 2mp-es kamera cyber-shot-os amin van mosolyfelismerő.:) azt sem tudom hogy ez melyik mert csak 1x láttam azt a reklámot nemnagyon nézek tv-t. és mp3 lejátszós. mondjuk ez ma már alap.
érintőképernyős is jöhet.
2009. nov. 20. 17:41
1/3 anonim válasza:
Nokia 5800
Valószínüleg nem ezt láttad a TV-ben, mert ez kb. 1 éve jött ki, de nagyon jó telefon
2/3 anonim válasza:
Ez a mosolyfelismerős Sony ericsson az enyém cyber shotos de ebben nincsen fény fény a SE w810iben van de az meg walkman és 2mps kamcsija van. amit te mondasz az szerintem a sony ericsson K850I,K790I,K750I enyém ->K800I
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!