Windows phone 8 vagy Android, melyik a jobb és miért?
Androidra szavazok. Hogy miért?
Sokkal fejlettebb operációs rendszer, több benne a lehetőség. Egy WP-s bekapcsolsz, megy.. és ennyi. Unalmas, egyszerű... bámulod a csempéket, még háttered sincs. Nem is beszélve a sok hülye korlátról, nem tudsz vele csinálni semmit... pl. még egy MP3 számot sem lehet berakni csengőhangnak... Azzal szenvedtünk Lumia520-on, mire sikerült... istenem.
Ellenben Android! Feldugod gépre, felismeri, mint tárhelyet, olyan, mint egy mini-PC. Személyre szabhatod az egészet, ha te hello-kittys csilli-villi telefont szeretnél, akkor letöltesz rá hello-kittys ROM-ot! Ha nem tetszik a Samsung GYP-s touchwize, a hülye színeivel (lásd iOS7), lecseréled olyanra, ami neked tetszik, megváltoztatod! És hogy még mit tud???
Nekem be van állítva (programmal), hogyha hívnak ugye a belső hangszóró szól, odaemeled a füledhez, beszélsz. Tiszta sor... telefonálsz. Na de! Épp öltözöl, eszel, bármi? Fogom a telefont lerakom az asztalra és kihangosítja magát! Befejeztem a kajálást, felemelem a telefont, újból a belső hangszóró szól! Stb... az androidban kotlárlan lehetőség van, és ami írnak róla, hogy fagy... ilyen nem létezik. Az android felhasználói hiba miatt szokott lefagyni. Több, mint 2 éve droidozom, sosem fagyott le.
Mindenképp androidot ajánlom, a WP primitív, nagyon kevés rá az app (droidon vagy 100000x annyi) is... Akadni valóban hajlamos az android (ritka), de itt valós multitasking van, valóban futnak a programok a háttérben, ha elváltod másra, míg WP-n nem futnak tovább, hanem bezárja és vissza tudsz rá majd váltani (amit mutat az 5 másodperces animáció, ami elrejti az újratöltési időt).
Már az első bekezdésed cáfolható: rádugod PC-re, bemásolod a Ringtones mappába a zenét, és beállítod csengőhangnak. Tényleg nagyon bonyolult... érdekes, az iOS sokkal korlátoltabb, mégsem hőbörög senki. A többit már válaszra sem méltatom.
Tény, hogy testreszabhatóbb, de az átlagfelhasználót k***ra nem érdekli és 99%-ban nem is él a lehetőséggel, csak beállít egy hátteret és cső. És hiába van kismillió alkalmazás, ha több mint fele hulladék - nem a mennyiség számít, hanem a minőség.
Tudom, nehéz beletörődni, de van élet az androidon túl is...
Így van, az Androidból kiábrándultam teljesen, visszasírom a win mobilt.
Azon kívül, hogy ő nem tud egy csengőhangot beállítani win mobilon, meg élvezi azt, hogy egy célra több 10-100 alkalmazásból választhat (amiknek mint előző írta közelébe sem ér a kevés, de ugyan akkor megbízható w.m-os szoftverekhez képest), nem érvelt sem az Android mellett, sem a win mob. ellen, tehát értelme nem volt annak amit leírt a 11-es hozzászóló...
Ha már minőség, ugyan úgy app storban is van hulladék, a google legalább takarítgat az alkalmazások közt már.
(Ez a két telefon közül amúgy lumia, szerintem).
Láttam már wp-s telefont, hát jó, de engem taszít a felhasználói felület szóval egyéni ízlés miatt maradok androidnál. Nekem is szokott laggolni (SM-N9005) de ritkán, és ha csinálja is nem vészes. Persze low-end telefonokon gondolom azért vannak menü laggok is.
Egyébként mindenki wp-t ajánl mert jobb, de ha jobb is akkor is alig van részesedése a telefon piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!