Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 14 éves lánynak IPhone 5 vagy 5c?

14 éves lánynak IPhone 5 vagy 5c?

Figyelt kérdés
Nem kérek olyan kommenteket, hogy " minek neked? "! Egy californiai ismerősük ingyen tud szerezni, de nem tudok választani.

2013. nov. 25. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Semmi sincs ingyen, pláne nem egy negyed milliós telefon...

Az vagy leesett a kamionról, vagy vacak klón telefon, vagy ahogy már itt említette valami, előfizetés mellé kapott készülék. AT&T, vagy lehet nem is GSM hálózatra tervezett telefon, hanem CDMA, pl. a Sprint szolgáltató azon működik.

Azt Európában ba_hatod.

2013. nov. 26. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
iphone4s-től már nincs külön cdma meg gsm, de olyan hogy "ingyen" az elég gyanús. de szerintem is valami nagyobb csomag mellé kapott telefon, az meg szolgáltatófüggő lesz. a független kint is elég drága.
2013. nov. 26. 12:28
 13/17 A kérdező kommentje:
na jó, le lehet állni, valami kedvezménnyel vett kettőt, hogy az egyiket nekem adja a születésnapomra.
2013. nov. 26. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor nem ingyen szerez neked, ahogy fogalmaztál. Hanem ajándékba vett neked egyet.

Ég és föld a kettő... Tessék világosan fogalmazni, és akkor nem kezdi el fejtegetni senki. Mert egy negyed milliós telefont valóban sehogy sem vágnak hozzád ingyen, csak ha ellopod...

Azért a hálózat függését megkérdezném, mielőtt elküldi, nehogy tényleg megszívd vele.

2013. nov. 26. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
de ha már megvette miért kérdés, hogy 5 vagy 5c? amit kapsz...
2013. nov. 26. 20:22
 16/17 A kérdező kommentje:
bocs de nekem soha nem jutna eszembe, hogy bárki is világgá kürtöli, ha egy ismerőse IPhone-okat lop. Mindegy.. amúgy azért nem mindegy, mert monta, hogy választhatok. És nem tudok, az 5c-t azért szeretném, mert az ugye műanyag hátlapú, többet bír én meg még elég gyerek vagyok, és elég olcsó cseréltetni a hátlapját. Az 5s-ből meg a fekete olyan szép, de lehet hogy az túl komoly nekem.
2013. nov. 26. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:
35%

Össze vissza beszélsz.

A kérdésben 5 vagy 5c szerepel. Most meg már 5c vagy 5s.

Most akkor még is mi a francot akarsz?

És ilyeneknek pottyan az ölébe 14 évesen Iphone 5... Beszarás...

2013. nov. 27. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!