Sarkadi Zsombor kérdése:
Nemrég vettem magamnak egy samsung galaxy s4 telefont, de sajnos nem működik rajta a 4g. A beállításokban kijelölöm azt az opciót, de ennek ellenére sem megy. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 18:51
1/9 anonim válasza:
Ott nincs 4g lefedettség ahol próbálod.
2/9 anonim válasza:
4G? Az még halovány lefedettségben.
Nem tudom mikori, T-s:
A 4G/LTE hálózat jelenleg 87 településen érhető el.
És van 3500...
3/9 anonim válasza:
Budapesten próbáld ki ott kell működjön.
4/9 anonim válasza:
Hol laksz?
Budapest,Szombathely,Győr stb..ezeken a helyeken kell,hogy működjön.Ha keleten laksz akkor nem tudom,hogy hol van lefedettség mert arra fele nem vagyok jártas.
5/9 A kérdező kommentje:
Budapesten. Ès azzal egyetértek hogy nincs mindenhol, de egyáltalán egyszer sem volt(nrm jelent meg felül a telón
2013. nov. 25. 03:26
6/9 anonim válasza:
És annyit legalább megtettél, hogy helyet változtattál, netán kimentél az utcára???? Vagy csak mondod a magadét?
Lehet "fedett" helyen vagy!
7/9 A kérdező kommentje:
Mint ahogy azt szerintem te is tudod(remélem), a mobiltelefonoknak van egy olyan rendkívül meglepő tulajdonságuk hogy hordozhatóak, ebből az okból kifolyólag a telefon mindig velem van és figyelem. Kérem hogy komolyabb emberek irjanak!
2013. nov. 25. 18:49
8/9 anonim válasza:
Volt olyan, aki hosszas kérdezz-felelek után sem találta meg a műholdakat, sok idő után derült ki, ott üldögél a meleg szobában.
Nem tételeztem fel, hogy nem tudja.
Azóta a legalapabb dolgokra is rákérdezek, mert nem ismerem a kérdező képességeit.
Mindenesetre köszönöm a kioktatást, ígérem, többé nem válaszolok.
Jó estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!