Hol lehet nyomkövetőt beállítani az okostelefonokban?
Figyelt kérdés
most olvastam az egyik hírportálon az esetről,melyben egy elvesztett tabletet talált meg a rendőrség,miközbe a tulajdonos a vonaton felejtette,és a tabletjén be volt állítva a tartózkodási hely funkció,vagy valami hasonló,és ő otthonról mondta telefonba a tabletje tartózkodási helyét,ahogy távolodik a vasútállomástól,ahol ottfelejtette. Ilyesmit hogy lehet telefonba beállítani?2013. nov. 24. 16:23
1/6 anonim válasza:
gondolom valami helymeghatározást kell beállítani.
amúgy én is olvastam ezt a cikket. a kérdésem hogy melyik oldalon tudom ezt megnézni?
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. nov. 24. 17:20
5/6 anonim válasza:
letöltöd az inetracker programot! az nagyon profi! egyszerű de pontos és tudja amit kell.
app.inetrack.com oldalon kell regisztrálni, letöltöd az android marketből vagy google play röl a programot. nekem a robogómba be van téve egy olcsó androidos mobil, rá van kötve az akksira, és lopás esetén szuper jó!
6/6 A kérdező kommentje:
fuu milyen jó ötletek az ilyenek,akár ezt igy autóba is meg lehet csinálni,valami eldugott helyre,mondjuk ülés alá! ezer hála! ment a zöld kéz neked is!
2013. dec. 7. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!