Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet nyomkövetőt beállíta...

Hol lehet nyomkövetőt beállítani az okostelefonokban?

Figyelt kérdés
most olvastam az egyik hírportálon az esetről,melyben egy elvesztett tabletet talált meg a rendőrség,miközbe a tulajdonos a vonaton felejtette,és a tabletjén be volt állítva a tartózkodási hely funkció,vagy valami hasonló,és ő otthonról mondta telefonba a tabletje tartózkodási helyét,ahogy távolodik a vasútállomástól,ahol ottfelejtette. Ilyesmit hogy lehet telefonba beállítani?

2013. nov. 24. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

gondolom valami helymeghatározást kell beállítani.

amúgy én is olvastam ezt a cikket. a kérdésem hogy melyik oldalon tudom ezt megnézni?

2013. nov. 24. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha androidos:

[link]

2013. nov. 24. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:

tessék :

[link]

2013. nov. 24. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. nov. 24. 17:20
 5/6 anonim válasza:
100%

letöltöd az inetracker programot! az nagyon profi! egyszerű de pontos és tudja amit kell.

app.inetrack.com oldalon kell regisztrálni, letöltöd az android marketből vagy google play röl a programot. nekem a robogómba be van téve egy olcsó androidos mobil, rá van kötve az akksira, és lopás esetén szuper jó!

2013. dec. 7. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
fuu milyen jó ötletek az ilyenek,akár ezt igy autóba is meg lehet csinálni,valami eldugott helyre,mondjuk ülés alá! ezer hála! ment a zöld kéz neked is!
2013. dec. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!