Akinek Sony Xperia L-je van megmondaná, hogy mennyiért vette, vagy akinek nincs de tisztában van a kártyás árakkal leírná légyszíves?
Figyelt kérdés
Kártyásan mennyi pénz körül mozog? (kb)2013. nov. 24. 16:00
1/3 anonim válasza:
a T-nél pl 63. és kb egy tízessel drágább az SP. az szerintem jobban megéri.
2/3 anonim válasza:
kb. 75-80 valahol 85 ezer körül van az L ára
3/3 anonim válasza:
T-mobilnál. 63,990.Ft. Az SP pedig 57,592.Ft.:D Szerintem az L jobb.. a két telefon lényegében ugyan olyan, annyi eltérés van, hogy az SP-nek a képernyő felbontása jobb az L-nek pedig a Videófelbontása, és az SP-nek 4,6-os kijelzője van az L-nek pedig 4,3. Többi tulajdonságban megeggyezik a 2 telefon.:) Nekem L-van és én szeretem. (csak szoftvert nem szabad rajta frissíteni, Apumnak is L van és ő frissített.. azóta a telefon meg van bolondulv..:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!