Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3gs vagy samaung galaxy s?

Iphone 3gs vagy samaung galaxy s?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy s-em van es gondolkozok, hogy lecsereljem-e iphone-ra. ne a marka/op rendszer fanok irjanak, az erdekelne, hogy az iphone mennyire akad? Esetleg minimalisan ervek ellenervek aszoftverek ellen mellett de ne erre elezodjon ki a tema. koszi
2013. nov. 23. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

gs-t már szetintem nem is gyártanak.

Az iPhone-nak szar a kijelzöje? Eltévedtél?

2013. nov. 23. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:

A 3gs-nek 320*480 a kijelzője, ami pixeles.

Az sgs nek 480*800, ami sokkal jobb.

Ezt harmadszorra írtam le, de úgyis retardált vagy, nem fogod fel.

2013. nov. 23. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Előre tudtam hogy ebből a kérdésből veszekedés lesz. Ájfon fan vs. Samu fan, lássuk kié lesz az utolső szó :-)

FIGHT

2013. nov. 24. 00:38
 14/19 anonim ***** válasza:
a tiéd :D afenébe, most meg az enyém...:D bár tudnék neki annyit mondani, hogy iPhone 4 után az sgs is rohadtul pixeles(pedig hát ők egy korúak)...szóval ezzel érvelni vicces..:D
2013. nov. 24. 09:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Mivel egy iphone 4-nek jobb a felbontása, meg a kijelzője mint egy sgs-nek...

Itt 3gs-ről volt szó, csak hülyék vagytok felfogni, és összevissza beszéltek, mert nem tudtok érvelni.

Nézzétek meg a kérdést, 3gs vs sgs, nincs iphone 4.

2013. nov. 24. 10:10
 16/19 anonim ***** válasza:
nincs, de te meg full jogtalanul várod el, hogy egy 1 évvel korábbi telefonnak ugyanolyan jó kijelzője legyen, mint pl az sgs-nek. összehasonlítjuk egy galaxy spicával, micsoda véletlen, annak is 320x480-as kijelzőfelbontása volt.
2013. nov. 24. 10:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Te tényleg hülye vagy?

Mi a kérdés? sgs vs 3gs

Ezután mivel hasonlítsam össze? 5s-el? Istenem.

2013. nov. 24. 10:40
 18/19 anonim ***** válasza:
én csak azt mondom, hogy szarok az érveid...találj ki olyat, ami valóban összehasonlítható a 2 telefonban. ami nem amiatt pozitívum/negatívum, mert van köztük egy generáció különbség. ezt az első írta le egyedül...4 éves telefonhoz képest semmi baja nincs a sebességgel...sgs meg 3 évesen hozza ugyanezt kb.
2013. nov. 24. 10:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha 4 éves lenne az sgs, akkor meg nem lenne baj mi? :D

Nem nekem szarok az érveim.

Csak én a kérdésre válaszolok, nem azt mondom hogy milenne ha a telefon újabb/régebbi lenne.

Az sgs-t meg bizony nem éri meg lecserélni egy 3gs-re.

2013. nov. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!