Valaki zaklat engem telefonon rejtett számról be tudják valahogy mérni? Ha igen hogy és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 21:02
11/13 anonim válasza:
Abban a pillanatban, ahogy hívást kezdeményez az illető, a szolgáltató tudja, hogy melyik körzetben tartózkodik, -még fel sem kell vedd- és a telefonszámát is, ugyanis az csak feléd azaz a hívott fél felé titkos. Bármikor lekérheti az arra felhatalmazott hivatal(bíróság, rendőrség), ugyanis minden híváskezdeményezést, sms-t, beszélgetést azonnal rögzítenek, és kb egy hónapig tárolnak, majd ha hivatalból nem kérik azokat, akkor automatikusan törlődnek.
12/13 anonim válasza:
Sőt! Egyes szavakat tartalmazó sms-t, vagy hangos hívást kiemelten figyelnek, amikben fenyegetőszavak vannak, pl.: Megöllek, meghalsz, kiírtom a családod stb.
13/13 anonim válasza:
Én vagyok az utolsó kettő. Ezeket onnan tudom, hogy tavaly kaptam egy fenyegető sms-t, és a rendőrséghez fordultam ahol ezeket mondták. Még azt is mondták, hogy elég, ha jegyzőkönyvet vetetek fel velük, ha nem akarom feljelenteni az illetőt, és ha komolyabbra fordulna az ügy, csak elő kell venni a jegyzőkönyvet. Szerencsére nem kellett feljelentenem az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!