Milyen telefon a Samsung Galaxy Ace II? Vélemények?
Figyelt kérdés
Van előlapi kamerája?Milyen képeket készít?Megéri?2013. nov. 23. 20:11
1/11 r-chee96 válasza:
A telo az sz@r,elolapi lera nincs,nem eri meg
2/11 anonim válasza:
van előlapi kamerája! nekem is van 1 ilyen telóm. megéri...
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
mobilarena tesztben megnéztem a képeket, szarok.
Amúgy gratulálok, árukeresőn anyukák meg kislányok szoktak értékelni, jó hogy ez alapján értékelsz egy telefont, és még te ugatsz be.
6/11 Osynho válasza:
+ elég ritka az olyan telefon, ami nem szar képeket csinál. Még a csúcskategóriában is kevés van, nemhogy az ilyen budget telefonok között. :)
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. nov. 24. 08:29
8/11 anonim válasza:
Jó az, csak nem így és nem ennyiért. Ha 25000 alatt lenne, akkor lehet, hogy megérné. Így semmiképp.
9/11 anonim válasza:
későn irok de az ace 2 nagyon jó :DDD de van neki 2 fajtája a samsung galaxy gt-i8160 ace 2 és a samsung galaxy i8160 ace 2 nekem a gt-8160 van és rohadt szép képeket csinál HD video felvevő van benne :DDDD nagyon jo szerintem és aki itt kommentelt hogy szar képet csinál az akkor még életében nem találkozott ilye telefonnal és igen van eőlapi kamerája :DDD az nem olyan szép mint a hátlapi de az sem rossz én imádom ezt a telefont :DDDD
10/11 Osynho válasza:
Ne nagyon van telefon, ami jó képet csinál. Egyszerűen nem fér el egy rendes optika. Persze mindenkinek más a jó / szép. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!