Mi annak a veszélye, ha utánvétellel veszek telefont?
Figyelt kérdés
Ez vajon lehet átverés? (szerintem reális áron adja) Mit bukhatok? Mondjuk ha megérkezik, én átvettem, kibontom, de baja van, nem tehetek már semmit?
(a telefon MILYENSÉGE - hardver,szoftver lényegtelen, nem a kérdéshez tartozik, légyszi ne szarozzátok)
2013. nov. 23. 19:58
1/10 anonim válasza:
Ha utánvétellel veszed, ugyan mi veszély fenyegetne???
2/10 anonim válasza:
Az hogy kap egy fakockát a dobozban :)
3/10 anonim válasza:
vagy egy téglát, követ stb. Csak nem telefont.
4/10 anonim válasza:
Mert ha előre kifizeti, akkor nem kaphat fakockát? :))
5/10 A kérdező kommentje:
Előre utalni semmiképpen nem fogok.
Igen, ettől félek, hogy fakocka...ezt nem tudom elkerülni?
2013. nov. 24. 07:12
6/10 anonim válasza:
Csak ha személyesen veszed. Honnét tudod, hogy mi van a dobozban amíg ki nem nyitod? Kinyitni meg nem tudod csak ha fizettél.
7/10 A kérdező kommentje:
Francba...eddig két utánvételes csomagot is vettem, fogalmam sem volt, hogy ekkora veszélye van...
2013. nov. 24. 17:57
8/10 anonim válasza:
Olyan oldalról vásárolj, ahol a vevők tudják értékelni az eladókat. Ott látod, hogy ki a megbízható.
9/10 A kérdező kommentje:
A hardverapró ilyen oldal, viszont elég átláthatatlan és ott is vannak ilyen csalók, akik amúgy magas értékeléssel rendelkeznek, szóval patthelyzet. Azért köszönöm!
2013. nov. 24. 18:33
10/10 anonim válasza:
HA-n vehetsz nyugodtan. Aki ott van 5-8 éve meg van 50 értékelése nem fog átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!