Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények erről telefonról?

Vélemények erről telefonról?

Figyelt kérdés

Discovery V5 Android

Mi a véleményetek róla?

2013. nov. 23. 17:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Alapvetően telefonálásra, zenehallgatásra, fényképezni, meg 1-2 játék futtatására kellene (mellesleg még nem igazán használtam androidos mobilt). Emellett igen, strapamobil, számomra szükséges, hogy épségben túléljen egy rock koncertet pogóval illetve ne haljon meg ha esetleg rácseppen némi folyadék. Én alapvetően a bénaság megtestesítője vagyok, szóval ami leeshet, összetörhet, az nálam leesik és összetörik.

Egyébként nekem a kinézete tetszik, (de a leginkább az "I will survive" jellege fogott meg) és 16 éves lány vagyok ugyancsak.

2013. nov. 24. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenfele más hardveradatokat írnak, ha az 512 mb ramos, 2 magos verziót látod, azt vedd meg nyugodtan, de láttam 256mb ramost is, azt ne vedd meg.
2013. nov. 24. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!