Miért ilyen rossz az android?
Kb 1 hónapja vettem egy Samsung Galaxy S4-et, mert mindenki azt mondta, hogy jajj sokkal jobb, mint az i5S blablabla és közbe egy kupac szar az egész. Előtte iPhone 4S-em volt másfél évig.
Teljesen optimalizálatlan az egész rendszer. Hiába vannak a csúcs droidos telókban 4 vagy 8 magos proci meg 2-3gb ram, ha abból a rendszer a felét megeszi alapjáraton. 4 vagy 5 féle custom romot is kiprobáltam (XDA-ról szedtem le, a legnépszerűbbeket), de nem sokat segített.
apple rulz, k?
Kedves 13-as. Az S4 sosem akad, meg lassul be, ezt nem tudom, honnan vetted, valószínűleg az életben nem használtál még ilyen telefont. Ellenben iOS7-tel még az iphone5 is érezhetően lassabb... az i4 meg i4s egyenesen lagol, szaggat. És még egy alkalmazást sem töltöttünk fel rá... enyje.
A másik: Google térkép tökéletes navigációra, 1000x kiforrottabb, mint az Apple bugtérkép, összes mellékutcát ismeri, boltokat (még nemzeti dohányboltot is), és még utcanézet is van. Mindezen felül beszél és mondja az utat. Mellesleg akad bőven ingyenes alkalmazás is, ami offline is tud navigálni (google maps is tud).
A "fröccsöntött" műanyagos dologra meg nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy iphone 5c.
"mert érdekes módon, nekem nagyon ritkán akad"
Hát nekem meg fura módon sosem akad, Xperia Z. :D
A Samsungról nem tudok nyilatkozni, de harver alapján mennie kellene annak is mint a nesüge.
Esetleg a túl sok háttérben futó csiricsáré csodaapp, mint a szemkövetés meg ilyesmi, az okozhat néha fennakadásokat. Le kell tiltogatni minden szükségtelen kényelmi xirxart, amit csak a nagy felhajtás kedvéért gyűrt bele a samsung és tutira jól fog futni.
Az almásban semmi ilyen nincs, mitől akadna? Tulajdonképpen nagyon sok minden nincs benne, ami egy androidban alap.
Valamit valamiért.
Mi kell, egy közepes hangú zongora az összes hangjeggyel, vagy egy kicsit szebb hangú zongora összesen tíz billentyűvel, ugyanannyiért? A bocibocitarka megy a másodikon is. Ha csak azt akarsz játszani, jó lesz az alma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!