Miért írja ki a telefonom (Samsung Galaxy Mini2), hogy üzenetküldés sikertelen? (SMS-ek küldése)
Figyelt kérdés
Augusztus óta van meg ez a telefonom, eddig semmi bajom nem volt vele. Most viszont pár napja nem tudok elküldeni vele egyetlen üzenetet sem, mert az írja ki rögtön, hogy "sikertelen". Be van állítva az üzenetközpont száma, újraindítottam a telefont, mégsem működik. Fogadni tökéletesen tudok sms-t. Telefonálni is tudok. Pár napja bezárogattam futó alkalmazásokat, egyet-kettőt ki is töröltem, amiről úgy gondoltam, hogy nem használom. Lehet, hogy ennek során töröltem ki az sms küldő alkalmazást? Mi lehet a probléma? Kérek segítséget!!! Köszönöm előre is!2013. nov. 22. 08:47
1/8 anonim válasza:
Feltöltő kártyás.?Van rajta elég kredit?
2/8 A kérdező kommentje:
Előfizetéses és be van fizetve a számla mindig időben. Telefonálni tudok vele, tehát hívást indítani.
2013. nov. 22. 10:10
3/8 anonim válasza:
Nem telt meg az sms memória? Melyik szolgáltató.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem telt meg, kitöröltem az összes üzenetet, nem volt sok egyébként. Telenoros vagyok.
2013. nov. 22. 10:50
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt már néztem, de közben egyszercsak valamitől helyre állt és újra tudok sms-t küldeni. Nem tudom, mi volt a telefonommal, de mások is panaszkodtak, hogy különböző furcsa probléma volt a telefonjukkal azon a napon. Lehet, hogy volt valami a levegőben, nem tudom :) Köszönöm a segítséget!
2013. nov. 24. 16:38
7/8 anonim válasza:
nekem is ez van most.hogyan oldottad meg?
8/8 A kérdező kommentje:
Magától helyre állt, nem tudom, mi volt vele.
2014. jan. 8. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!