Androidos telefonon mit kell beállítanom, hogy használjam a UPC mobilinternetet?
Az Upc mobilinternet(és minden hasonló mobilnet) nem működik telefonkészülékben csak USB stick-ben mert használata erre van optimizálva.
És mielőtt megkérdeznéd megválaszolom hogy semmikép sem lehet a sticket összekötni a telefonkészülékkel tehát csak és kizárólag pc-n/laptopon/netbookon/tableten működik.
Megvan!
Sikerült beállítanom! Most már tudom használni az okostelefonomon is.
Szia, akartam írni, hogy menj be a upc hez (ha van valahol irodájuk, vagy egyéb 'üzletük'
és ott meg csinálják, ugyan ez volt a telenoros netemmel :D
de látom már megoldottad, viszont az első válaszoló elég gázul bebizonyította, hogy fingja sincs miket hadovál xD
Egymás után kapom a privát üzeneteket, hogy hogyan sikerült beállítanom.
Az igazat megvallva, kb. 2 év távlatából, már én sem emlékszem rá. Az újabb telefonokban, már semmit sem kell beállítanom, csak beteszem a SIM kártyát és már, meg is van!
Android 4.4-en a következőképpen kell beállítani:
Beállítások / További beállítások / Mobilhálózatok / Hozzáférési pontok nevei
Itt felveszel egy újat, az alábbi paraméterekkel:
Név: mindegy
APN mobilinternet.upc.hu
Szerver: *99#
Mást nem kell beállítani, újraindítod a teléefont és működnie kell.
A UPC Freedom csomagoknál az APN:
internet.hu.upcmobile.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!