Ha nagyon áron alul adnak egy telefont és ott van, hogy új meg ott van az eredeti doboz + eredeti "hozzávalók" attól még a telefon a hamisítvány vagy az eladó a hülye?
Értem.
És mikor venném észre ,hogy hamisítvány ?
De ettől függetlenül lehet eredeti is mert ott van az eredeti doboz eredeti gyártói gari stb ?
A hamisítvány általában sokkal gyengébb hardverrel rendelkezik, elavult szoftverrel és gagyi anyagokból készült házzal. Többnyire ázsia szimbólumok (krikszkrakszírás) 'díszíti' a dobozát és a hátlapját az eszköznek.
Meg kell nézni a telefont. Az ár nem minden esetben tükrözi a termék valódi értékét!
Értem.
Úgyis ha veszek telefont magánszemélytől jóval olcsóbban akkor meg fogom előtte nézni a terméket.
Szóval akkor figyeljek a gyorsaságára ,arra ,hogy a doboz illetve a telefonon ne legyen "kriszkrassz" ,és még mire figyeljek majd?
Köszönöm.
Szerintem egy 20-25.000 ft-al veszek inkább drágábban de egy eredeti S3-at .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!