Van a Samsung galaxy note 3-nál jobb telefon jelenleg?! Nem hiszem! (biuonyíték bővebben)
Azért ez mindent elàrul szerintem.Se az Iphone 5,se a Nokia lumia 1520 nem jobb a note 3-nàl,csakhogy élvonalbeli vetélytàrsakat hozzak fel.Ti. mit gondoltok?Szerintem 1 hònap alatt 5 milliò(!) azèrt
elég beszèdes mennyiség.
Note 3-nak egy baja van, hogy a samu felirat díszeleg rajta.
Nagy sok barátom van, aki Samus tablettel vagy s4-el nyomul, vagy note 2 vel.
Pár hónapig örömködés, utána anyázás. Egyiknek nem müködik a vágólapra másolás, elvitte a szervízbe, ahol azt mondták semmit se tudnak vele tenni. 5-6 havonta újra kell rakni a telót.
Voltam androidos, de azért elég komoly hibák voltak anno és most is. Valahogy egy nyolcmagos octa procival se sikerült kiküszöbölni, hogy ne akadjon be a jobbra balra lapozás. Ezt többször is sikerült látnom.
A touchwiz egy hulladék, nagyon jó funkciók vannak benne, de elrontják a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!