Jók az érintős telók pl samsung?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 21:55
1/8 anonim válasza:
Attól függ, mire akarod használni. Játékra nem ajánlom. Egyébként trendi, újszerű, bár ha lehet, én inkább a "hagyományos" telóknál maradnék. (De ez csak az én véleményem.. :)
3/8 A kérdező kommentje:
hát smsre meg telózásra kell meg hogy ne röhögjenek ki a 100éves mobilommal :D nem bánnám ha jó kéept csinálni. más nemkell:)
2009. nov. 20. 23:21
5/8 anonim válasza:
A párom most kapott az apjától egy Samsung S8000-es telót....húúúú, durva:-)! 5 megapixeles a kamerája és SMS-t úgy tudsz vele írni, hogy a képernyőre te magad rárajzolod a betűt és azt felismeri, majd beírja magától, tehát nem kell pötyögni! Nem vagyok telefonmániás, de ez megért az árát:-)!
6/8 A kérdező kommentje:
én is olyat néztem ki, de nekem az túl drága, szóval az eggyel olcsóbb kategóriás samsungot választottam (s5600)
de nagyon tetszik am az amit a párod kapott.
2009. nov. 23. 21:13
7/8 anonim válasza:
Szerintem is jók a legjobb a samsung i8910hd véleményem szerint:De ez csak az én véleményem :D
8/8 anonim válasza:
Jó telók nekem is Samsung van.Figy sztem ne vegyél GT-S5600, hanem inkáb GT-S5230at mert:- olcsóbb
-szebb
-ugyan annyit tud
-semmivel nemjob mint az S5230... (EZ AZ ÉN VÉLEMYÉNYEM TIÉD A VÁLASZTÁS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!