Sony Xperia Tipo?

Figyelt kérdés

Jó és rossz véleményeket, kinéztem magamnak, megvan rá a pénz, de nem vagyok biztos a dolgomban hogy érdemes-e megvenni.

Köszönöm a segítséged!

2013. nov. 18. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Már nem éri meg olyat venni, egy kicsivel többért ott van a Huawei Ascend Y300 vagy a Lumia 520
2013. nov. 18. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a helyedben Nokia Lumia 520 felé nézelődnék. Androidos telefonnál szeritnem az Y300 jöhet szóba.

2013. nov. 18. 15:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Undorodok, a Nokiától, és az ilyen Windows Phone OP.rendszertől is...
2013. nov. 18. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
ne vegyél tipo-t , már elég idős is. nekem 1 éve van meg és egyáltalán nem vagyok megelégedve vele
2013. nov. 18. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

3. Kicsivel jobban fut az 520on a WP rendszer mint a Tipon az Android.

Ez már elég régi mobil, már nem éri meg ilyet venni, sokkal jobban jelentek meg azóta

2013. nov. 20. 18:20
 6/7 anonim válasza:
Meg ne próbálj olyat venni! nekem is olyan volt 1 évig és 3x vittem szervízbe!
2013. nov. 20. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem 2012 október óta megvan. Egyszer sem volt szervizbe, pedig még vízbe is volt ejtve. Én megvagyok elégedve vele. Szerintem az árkategóriájához megfelelő gyorsaság is társul, egyszer vagy kétszer fagyott le a másfél év alatt. Akksija kezdetben volt, hogy 3 napot kibírt normál használat mellet.
2014. jan. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!