Hol lehet eladni a telefonomat személyesen Budapesten? Hol találok ilyen boltot (Galaxy S3-ról lenne szó)?
Sajnos bejött egy nagy kiadásom, így el kell adni a szeretett telefonomat. 3 hónapos, hibátlan. A bajom az, hogy GSM boltban vettem és utólag kiderült hogy a cég eltűnt és nem érvényes a garanciám. Így vaterán és egyéb helyen nem tudom árulni! Arra gondoltam hogy van e esetleg Budapesten olyan GSM bolt ahova besétálok és megveszik tőlem? Ha igen, hol próbálkozzak? Jelen állapotban mennyiért veszik át kb? Megmondom őszintén hogy 38e Ft-ot kell kifizetnem és minimum ennyiért adnám nekik a telefont.
Mégegyszer mondom: magánszemélynek nem akarom eladni, mert mivel GSM-es nem tudok garantálni semmit! Ha meg 3 hónap múlva letiltják pl. akkor én kerülök bajba!
Akkor fel kell jelenteni az összes GSM boltot. Passz. Más is vesz ott telefont. Az hogy bezárt ... olyan meg előfordul. Előtte 10 évig volt nyitva ugyanez az üzlet.
A kérdésem továbbra is arra irányul, hogy hol "vesznek be" telefont Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!