Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv! Okostelefont szeretnék...

Üdv! Okostelefont szeretnék venni 40e-ért, és nem tudok dönteni. Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Sony az favorit, de ebben az árkategóriában is sok van. Nokiát nem szeretnék. Melyik lenne a legjobb, bármilyen márka lehet?

2013. nov. 17. 18:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Tudod valaki tudást,erőt is akar a pénzéért kapni a telefonjába.Valószínűleg csökkenni fog majd az ára de szerintem karácsonyra nem lesz 5 ezerrel olcsóbb.
2013. nov. 17. 19:27
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
Tudás, erö? Megvan mind a lumiában is. Lehet nincs csavarkatalogus app WPkre, (valaki ezért panaszkodott egy forumban) de ha egy dolgot megoldhatsz könnyebben (kisebb hardverrel) ugyanolyan hatasfokkal, miert kene optimalizalatlan osszeganyolt Androidot hasznalni?
2013. nov. 17. 19:36
 13/25 A kérdező kommentje:
És pontosan mit takar az, hogy nem lesz frissítés? Egy idő után az appok nem futnak majd? Vagy olyan appokat csinálnak, ami ezen a régin nem fut?
2013. nov. 17. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:
52%
Épp ez a böki. Semmi hasonlóról nincs szó. Addig frissítik, amíg az tökéletes nem lesz. Utána a tökéletest minek próbálnák mégjobbra csinálni? A Nokiák egyike sem tökéletes, ezért frissítik orrba-szájba. De persze, biztos menő az iskolában, hogy a "Lumiámra megint van frissítés". Egyetlen egy előnye van az Androiddal szemben: a gyorsaság. De én inkább használok normális rendszert, ami néha megakad 0,05-0,5 mp-re (ami semmi idő, de legalább a sok hozzá nem értő Nokia fan bele tud kötni), mint egy gyors, de mindennapi használatra alkalmatlant. Elvégre az Androidon 2 tapi (vagy akár egy se) és fel tudod hívni akárkinek az akarkijét.
2013. nov. 17. 20:21
 15/25 |Orfeusz| ***** válasza:
Jiayu G3S :D
2013. nov. 17. 20:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lenne gyenge egy Lumia 520, a kétmagos processzorával és Adreno 305-tel.
2013. nov. 17. 21:23
 17/25 anonim ***** válasza:
14es. Legalabb frissitik a Lumiat, nem ugy mmint az androidot, van ra egy frissites es utana szophatod. Olya nagy baromsagokat irsz, latszik hogy megszallott androidos vagy! Vagy a Windows XP jobb lesz 2014-ben a Windows 7nél, mert azt mmár nem frissítik, mivel tökéletes?
2013. nov. 18. 09:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha én írok baromságokat, akkor te miért hasonlítasz egymáshoz két ugyanolyan, de más verziójú rendszert egymáshoz? Az Androidnak mi köze van a WP-hez? Semmi! Ellenben a Windows XP és 7 rendszerekkel... Ha már tényleg nem tudod megvédeni magad és a Nokiádat, akkor inkább ne írj baromságokat!
2013. nov. 18. 18:06
 19/25 anonim ***** válasza:

" Egyetlen

egy előnye van az Androiddal szemben: a

gyorsaság. " Valóban én kezdtem a hasonlítgatást? Vagy 2 mobil OPrendszer nem tartozik 1 katrgóriába? És 3 hete miért jelentettek be egy újabb frissítés andoridhoz 4.4 néven? Vagy ebben nyilvánul meg az Android "tökéletessége"? Ezt a kommentet iis egy Androidos telorol irom, de valtani fogok Wp-re, nem kell nekem 66666 fingós app, és mindenre 60 darab app, ugyis minden funkciora csak 1et hasznalok.

2013. nov. 18. 20:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Te marhára nem látod a fától az erdőt. Nem az Android a tökéletes, te szerencsétlen! Az adott verziója, amit már nem frissítenek! Nyilván azért frissítenek egy 4.1-es rendszert, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőle. Mindamellett egy 4.4-es rendszer minden téren jobb nála. De mivel még az első kiadás lehet bugos, laggos, stb, ezért frissíteni kell. A Windowsot is biztos én hoztam fel példának... Az XP-t érdekes módon már nem fejlesztik, mert egyszerűen nincs hova. Az egy régi rendszer, így is többet tud, mint amit az ember elvár tőle! De ha ennyire nem értesz hozzá (vagy csak a szövegértéshez vagy segghülye), akkor nem is csodálom, hogy utálod az Androidot.
2013. nov. 18. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!