Hogy van ez? Sony Xperia E
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy Sony Xperia E okostelefont. A lényeg, hogy felvolt töltve alapból olyan 20%-ig. Teljesen lemerítettem majd fel raktam töltőre. Amíg töltőn volt nem használtam. Kb. 1 óra alatt 12%-ig ment a töltés. Éjszakára a töltőn hagytam ma reggel megnéztem 98%-on volt tehát nem töltött föl teljesen. Használtam utána megnéztem, hogy 88%-on van. Egy perc múlva meg már 90%-on volt. Ezt most nem értem! Hogy kell normálisan tölteni???2013. nov. 17. 08:46
1/1 anonim válasza:
"Teljesen lemerítettem ..."
Ezt a részt hagyd ki.
"Éjszakára a töltőn hagytam ma reggel megnéztem 98%-on volt tehát nem töltött föl teljesen."
De, csak le is kapcsolt a töltő, a telefon pedig meríti az akkut.
"Használtam utána megnéztem, hogy 88%-on van."
A töltő még mindig le volt kapcsolva, a használat természetesen meríti az akkut továbbra is.
"Egy perc múlva meg már 90%-on volt."
Gondolom egy percig nem csesztetted és utána nézted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!