Windows Phone 7 telefon?
Nem ismerem ezeket, eddig androidot használtam, tudnátok ajánlani valami megfelelő, 2010-2011-es modellt? (használtan venném természetesen)
- 4 hüvelykes képernyőátmérő
- egymagos processzor, 1 GHz órajelen
- LED-villanó
- 512 MB, vagy több (mondjuk 576 MB) operáns memória
A hardveres gombokat (exponálógomb, menügomb, vissza gomb) előnyben részesítem! Csak Windows Phone 7 rendszer érdekel! Előre is köszönöm
Utolsónak igaza van.Nem értelek kérdező.Jövő nyáron lejár a WP7 támogatása.Alkalmazásokat már most nem nagyon csinálnak rá.Ha a lejárta után pl. a Google változtat a gmail-en,az MS nem fogja már korrigálni.Láttam már kikukázott rendszert.Sorra döglenek majd ki az alkalmazások,végül csak böngészőből éred majd el Facebook-ot,Twitter-t,leveleidet stb.Ahogy a szolgáltatások változtatnak valamit a rendszerben,úgy kapcsolódnak le gyakorlatilag a régi nem támogatott telefonodról.520-as alá ne add.Kivéve persze ha csak 8-10 hónapra keresel telefont,és elég a WP7.
Lumia 520 elég kedvező áron kapható.2016-ig támogatott WP8-cal.
Persze te tudod,azt csinálsz amit akarsz.:)
Szerintem ha nincs rá annyi,úgy inkább kaparj össze még egy kicsit.(Tízen,húszon ezerért amúgy sem éri meg semmilyen okos telefont venni.Vagy hulladékot kapsz,vagy elavultat)
Lumia 520:
Ha mégis WP7 kell,úgy 710,és 800 jöhet szóba,de sokat ne adj értük.35-40-ért lehet kapni 520-ast úgy nézd az árakat.
710 (jó régi)teszt:
800:
Ott van még a Samu Omnia 7(nagyon ős WP7-es):
Ezek voltak tán a legnépszerűbb WP7-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!