Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemény az Alcatel Ot Idol-ról?

Vélemény az Alcatel Ot Idol-ról?

Figyelt kérdés
Karacsonyra telefont szeretnek kerni, de anya azt mondta, hogy nem kerhetek tul dragat... szoval nezegettem telefonokat, es ez az Alcatel elegge bejon, de tobben mondtak, hogy rossz marka... Szoval mi a velemenyetek rola?

2013. nov. 16. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Szar..!
2013. nov. 16. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
de miert amugy?
2013. nov. 17. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert szar, leggyengébb proci, szar anyaghasználat, kamera hulladék, kijelző sem a legjobb minőségű.
2013. nov. 17. 11:15
 4/8 A kérdező kommentje:
hááát, köszönöm a véleményt:))
2013. nov. 17. 15:37
 5/8 anonim válasza:
Nekem ilyen telefonom van és meg vagyok vele elégedve. Nálam még semmi baja sem volt, kamerája is jó, kijelzője is elég szép. Szóval ajánlom.
2013. nov. 17. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Annyi, hogy pénteken voltam t-mobile-nál és hát kézben tartottam jópár telefont... Az idol nagyon messze van a szar minőségtől, nagyon jó a fogása, jól össze van rakva. De olvass teszteket... Az alcatel márkát azok fikázzák, akik csak a megszokotott márkákban bíznak. Pedig páromnak is alcatel van, nekem megy egy sonyericcson volt, egy kategória, az enyém már régen kuka, az övé még mindig mindre használható...

2013. nov. 17. 21:13
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom hogy már döntöttél-e, de azért írok pár sort.

Nos, nekem ugyan nincs ilyen telefonom (viszont elég valószínű h lesz:)) de úgy gondolom hogy az alcatel IDOL egy nagyon jól összerakott kis készülék. A fogása közben eléggé "prémium" érzés tölti el az embert, nagyon szép telefon. A processzorához képest elég gyors, legalábbis a mostani telefonom után..:D A kijelzője meg...egy élmény. Szvsz gyönyörűű :) Nincs pixeles beégés, szépek a képek. Kamerája átlagos, nekem teljesen megfelel a célra. Egy telefontól pedig amúgy sem lehet elvárni hogy azt szintet hozza mint egy profi fényképező, mivel ugye optika...Na mind1, ha ezt választod, nem fogod megbánni. :)

2013. dec. 2. 18:50
 8/8 anonim válasza:
Nekem Alcatel telefonom van és sokkal inkább meg vagyok vele elégedve, mint a korábbi Samsung ill. Sony készülékeimmel. Elegáns, jó fogása van, pehelykönnyű és szép képernyője van, hibátlanul fut rajta minden alkalmazás, ráadásul ár-érték arányban verhetetlen márka. 40.000-60.000 között olyan csúcskategóriás mobilokat kaphatsz az Alcatelnél, amelyekhez hasonló teljesítményűt az ismert márkáknál min. 100.000-ért árulnak.
2014. ápr. 8. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!