Vélemény az Alcatel Ot Idol-ról?
Annyi, hogy pénteken voltam t-mobile-nál és hát kézben tartottam jópár telefont... Az idol nagyon messze van a szar minőségtől, nagyon jó a fogása, jól össze van rakva. De olvass teszteket... Az alcatel márkát azok fikázzák, akik csak a megszokotott márkákban bíznak. Pedig páromnak is alcatel van, nekem megy egy sonyericcson volt, egy kategória, az enyém már régen kuka, az övé még mindig mindre használható...
Szia!
Nem tudom hogy már döntöttél-e, de azért írok pár sort.
Nos, nekem ugyan nincs ilyen telefonom (viszont elég valószínű h lesz:)) de úgy gondolom hogy az alcatel IDOL egy nagyon jól összerakott kis készülék. A fogása közben eléggé "prémium" érzés tölti el az embert, nagyon szép telefon. A processzorához képest elég gyors, legalábbis a mostani telefonom után..:D A kijelzője meg...egy élmény. Szvsz gyönyörűű :) Nincs pixeles beégés, szépek a képek. Kamerája átlagos, nekem teljesen megfelel a célra. Egy telefontól pedig amúgy sem lehet elvárni hogy azt szintet hozza mint egy profi fényképező, mivel ugye optika...Na mind1, ha ezt választod, nem fogod megbánni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!