Samsung galaxy s3, Sony xperia L, Samsung galaxy trend, Nokia lumia 520, vagy 625? Melyik éri meg jobban a vodafone-nál? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Ezek közül választhatok,előfizetéssel vennénk! Melyiket válasszam,és miért? Mindegy,hogy WP vagy Android! :) Köszönöm. 14/L2013. nov. 16. 11:44
1/6 anonim válasza:
Trendet ki is lőném, mert egy kalap szarral egyenlő. Ha már Lumia akkor 625, ha Android akkor meg az S3.
Mennyiért vannak ezek előfizetésesen?
2/6 anonim válasza:
Ezek közül szerintem az S3 a legjobb(leszámitva a Samsung általános szoftverhibáit),én nemrég vettem Xperia L-t(ezelőtt Samsungom volt) és a felhasználói élmény jóval otthagyja a Samsungét,eddig egyszer sem sikerült megakasztani(egyszerre 20 futó programmal sem akadt meg).Még egy plusz pont a Sony-nak az,hogy szokott kiadni frissitest majdnem minden telefonjára(2 napja frissitettem 4.1.2ről 4.2.2re),ellentétben a Samsunggal.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké,akkor trend kilőve! :/ Nem tudom,mennyibe kerülnek. A weblapjukon meg tudod nézni:). Akkor S3,Lumia 625,vagy lumia 520? Vagy az xperia L??
2013. nov. 16. 12:28
4/6 A kérdező kommentje:
WP vagy android a jobb? Amúgy volt Iphone is.. de olyat nem szeretnék:D
2013. nov. 16. 12:30
5/6 anonim válasza:
S3 vagy Lumia 625.
Mindegyik másban jobb. WP stabil, de kevés rá az alkalmazás, android annyira nem de egy csomó játék van rá, meg sok ingyenes alkalmazás ami WP fizetős.
6/6 anonim válasza:
Én a lumia 820-at ajánlom. Az s3-nál olcsóbb és ár-érték arányban kitűnő. Kb a 625-el van egy szinten árban, de jobban megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!