Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s3 nem egyezik...

Samsung galaxy s3 nem egyezik az imei szám a dobozon és a garancia papiron ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Egy gsm boltban vettem .118 000 ft ért a papiron és a dobozon megegyezik a IMEI szám de a telefon beállításábaiban nem egyezik ez hogy lehet?

2013. nov. 16. 09:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Rendben Köszönöm a segítséget megpróbálom de ha véletlenul ismerné valaki azt a helyet ahol vettem akkor inkább leírom ne járjon így mint én Debrecenben tesco extra ( a kis tesco mikepércsi úton lévő)

És az ott lévő gsm boltban . Mostmár csak megbízható helyről veszemk telefont . Elsem hiszem hogy így jártam ...a feljelentést minden féleképpen megteszem

2013. nov. 16. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Előtte menj be és mond meg mire készülsz és kérd vissza a pénzed. Utána ha nem hajlandóak mehetsz a zsarukhoz és a fogyasztó védelemhez is.
2013. nov. 16. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Ketseged ne legyen : minden gsm bolt ilyen ... Sot,a nagykerek nagyon nagy resze is . Ehhez kepest biztonsagos-de draga a sok utalt multi (media markt ,euronics ... Stb)
2013. nov. 16. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!