Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S2 csere note1 re megerte e?

S2 csere note1 re megerte e?

Figyelt kérdés
sziasztok 1 picit donteskeptelen vagyok mondjatok velemenyt volt egy samsung galaxy s2 cymogenmod szoftalamelyik halozatban hasznlatam nem mindig mukodott megfeleloen kartyafuggobol lett kikodolva elcsereltem egy note1 re ami kartyafuggelten es erdeti szoftos de kicsit furan erzem magam h mikor eloveszem minden ezt mondja "mekkora teleofnod van" szerintetek gaz (szegyen)20 eves lanynak ekkora telefon??

#Samsung Galaxy S2 #samsung galaxy note1
2013. nov. 15. 18:25
 1/3 A kérdező kommentje:
elnezest a helyesirasi hibak miatt :(:(mar nem tudom kijavitani:((
2013. nov. 15. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobban jártál volna egy Note 2-vel.Nem gáz mivel ez még nem olyan nagy.Ha az S2 nem működött megfelelően akkor jó döntés volt.
2013. nov. 15. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:
tudom h note2 sokkal jobb csak ara mar egy az egybe nem cserelik el koszonom a valaszt kellemes napot
2013. nov. 16. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!