Üdv. Szerintetek milyen telefont vegyek (többi lent)?
Szia:)
90 000 alatt a nokia lumiák nagyon jók, 2 magos 820, szóval nagyon gyors, egy 820-asnak már van előlapi kamerája, kesztyűben is használható, és árban is megfelelő úgy látom.
a samsung galaxy express sem rossz, bár nekem jobban imponál a lumia
igazából most nem igazán írok róla, de ha gondolod nézd meg ezt a kb. 3 perces videót: http://www.youtube.com/watch?v=92y8l-HaCaw
gondolom Iphonet nem akarsz venni, de ha mégis, ne tedd. parasztvakítás, és tudom, van tapasztalatom. semmivel nem jobb, mint a többi.
az alcatel is egész jó, de eddig szerintem még mindig a lumia a legjobb.
egyébként a youtuben találsz telefonokról videókat, ha gondolod ott is nézz körbe. remélem tudtam segíteni.
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 820 ezek mind bele férnek 90.000-be többivel meg nem fontos én nekem Nokia Lumia 520-am van és 1000-szer jobb mint az android. Azt is próbáltam Samsung Galaxy s4-en és akadt mint állat már a menüben gyorsan lapozva de a Lumia nem akadt meg ettől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!