Letöltöttem a telefoomra az új facebook messengert és utálom, hogy tudnám vissza csinálni?
Figyelt kérdés
A legeslegujjabatt töltöttem le vagyis ami egyáltalán nem hasonlít a régire és borzasztó és fuj fuj. Hogyan tudnám megszerezni a régit? Azt olvastam lelehet valahonnan tölteni.. Tényleg? Hol? És a gépre töltsem és onnan hogyan a telefonra vagy a telefonra töltsem egyből? Ugyanugy fog müködni mint ha a régi lenne? Androidos telefonom van amugy. Kérlek egítsetek :(2013. nov. 14. 21:34
1/3 anonim válasza:
Nem értem mit nem szerettek benne, kivétel azt a mocskosságot, hogy nem lehet kilépni. Mindenesetre igen, lehet régebbit is feltenni. Ehhez le kell töltened mondjuk innét: [link] Ezt rá kell tenned a telefonodra, majd egy fájlkezelőben (például a Total Commanderrel) meg kell keresned, és telepítened kell. Először valószínűleg nem fogja engedni, ha nincsen engedélyezve az "Ismeretlen források". Ami fontos, hogyha feltetted, a Play Áruházban tiltsd le a messenger automatikus frissítését, másképp megint ez lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg sokat segítettél csak annyit tudnál segíteni hogy amit küldtél linkben annál ujjab messenger típust külesz? Ahol az alkalmazások közben kijön a kis buborékok?:)
2013. nov. 14. 23:45
3/3 anonim válasza:
nem androidos telefonra, ami érintős, lehet telepíteni a messengert? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!