Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kell tudni az Iphone-ról...

Mit kell tudni az Iphone-ról úgy általában?

Figyelt kérdés
Nekem eddig "buta" telefonjaim voltak, de most gondolkozom, hogy vennék egy Iphone-t. Semmit nem tudok a telefonról, csak hogy fizetősök az alkalmazások, de ezzel sem nagyon vagyok tisztában, hogy pontosan mit jelent... A google-ban nem találtam semmit. Kérlek, írjatok, hogy mit érdemes tudni az Iphonokról. Mi a különbség a 4 és az 5 között? melyiket érdemesebb megvennem?

2013. nov. 14. 12:36
 1/6 Letitgo válasza:
62%

Szia! Nagyon röviden azt kell tudni róla, hogy minden Apple készüléken iOS nevezetű operációs rendszer fut és ezeket mindig lehet frissíteni (iPhone-ra most a legújabb a 7.0.3). A frissítés ingyenes.

Ha szeretnéd a számítógépen lévő zenéket vagy egyéb fájlokat rátenni a készülékre, akkor le kell töltened az iTunes nevezetű alkalmazást az Apple honlapjáról. (ingyenes). Csatlakoztatnod kell USB-n a telefont és automatikusan megjelenik az iTunes. Így tudsz majd biztonsági mentést is csinálni.

Nem minden alkalmazás fizetős, a legtöbb alap alkalmazás ingyenes (pl. facebook, twitter, instagram, néhaány képszerkesztő stb...)

A készülékek összehasonlítását megtalálod az Apple honlapján. Nekem 4S-van és teljesen elégedett vagyok vele:) Remélem tudtam segíteni

2013. nov. 14. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod, igen sokat segítettél. :)

Azért még ha valami eszedbe jut, írd meg kérlek, mindenre kíváncsi vagyok. :)

2013. nov. 14. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Állati drága, aránytalanul ráadásul. Tinilányok kedvence, gondolom pont az ára miatt...
2013. nov. 14. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem érdemes olyat venni, jobban jársz egy Androidos mobillal, kevesebb benne a kötöttség.

Egy Androidos mobilt elég a hozzá adott usb kábellel a géphez kötni tudsz rámásolni dolgokat, illetve forditva, a mobilról a gépre, míg az Apple cuccainál kellene ez a program hozzá.

Ha fizetős alkalmazás kell , akkor is sokkal jobb az Android, mivel "egyéb" helyekről is könnyen tudsz letölteni hozzá alkalmazásokat, míg az iPhonenál ez nehézkes, ráadásul garanciavesztéssel is járhat.

Ezeket kell tudni róla.

2013. nov. 14. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Néztem androidos telefonokat is, elég nagy a választék és meg persze nagy ár különbségek is vannak. Épp ezért elég nehéz a választás. A párom most vett Samsung S3 mini-t, de nekem valahogy nem tetszik és a kezelése is bonyolult. Aztán lehet, hogy csak elsőre tűnik nehéznek... Minden androidos telót ugyan úgy kell kezelni? Nekem az lenne, fontos, hogy tudjak róla dolgozni. Pl. excel menjen rajta, és kezelni is könnyű legyen.
2013. nov. 14. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:

"Aztán lehet, hogy csak elsőre tűnik nehéznek... Minden androidos telót ugyan úgy kell kezelni? Nekem az lenne, fontos, hogy tudjak róla dolgozni. Pl. excel menjen rajta, és kezelni is könnyű legyen."

Igenis meg nem is, ahány gyártó annyi féle kinézet és kezelés. Vannak olyan dolgok amik mindnél ugyanúgy működnek.

Excell nincs egyik rendszerre sem. Vagy Quickoffice (igaz nem nagy szám, ahogy tapasztalom) van androidra, vagy iWork iOS-re. Mindkettő ingyenes.

Viszont ha telefonon akarsz táblázatot szerkeszteni, azt inkább felejtsd el.

Vagy vegyél tabletet vagy minimum ilyen 5"-os telefont, de inkább nagyobbat. Pl a Samsung Note-ok azok tipikusan ilyen "munkagépek" és van hozzájuk Stylus is.

"csak hogy fizetősök az alkalmazások"

Ezt nem tudom, hogy honnét vetted. A rossznyelvek terjesztenek ilyet. A programok nagyobbik része ingyenes, igaz nem annyi, mint androidon, de a fizetősek minősége is jobb valamiért iOS-en. Ezt is tapasztalatból írom.

Én még mindkét rendszeren megoldottam az ingyenes programokkal a dolgokat vagy akcióban leszedtem ingyen a fizetőst.

2013. nov. 14. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!