Mit kell tudni az Iphone-ról úgy általában?
Szia! Nagyon röviden azt kell tudni róla, hogy minden Apple készüléken iOS nevezetű operációs rendszer fut és ezeket mindig lehet frissíteni (iPhone-ra most a legújabb a 7.0.3). A frissítés ingyenes.
Ha szeretnéd a számítógépen lévő zenéket vagy egyéb fájlokat rátenni a készülékre, akkor le kell töltened az iTunes nevezetű alkalmazást az Apple honlapjáról. (ingyenes). Csatlakoztatnod kell USB-n a telefont és automatikusan megjelenik az iTunes. Így tudsz majd biztonsági mentést is csinálni.
Nem minden alkalmazás fizetős, a legtöbb alap alkalmazás ingyenes (pl. facebook, twitter, instagram, néhaány képszerkesztő stb...)
A készülékek összehasonlítását megtalálod az Apple honlapján. Nekem 4S-van és teljesen elégedett vagyok vele:) Remélem tudtam segíteni
Köszönöm szépen a válaszod, igen sokat segítettél. :)
Azért még ha valami eszedbe jut, írd meg kérlek, mindenre kíváncsi vagyok. :)
Nem érdemes olyat venni, jobban jársz egy Androidos mobillal, kevesebb benne a kötöttség.
Egy Androidos mobilt elég a hozzá adott usb kábellel a géphez kötni tudsz rámásolni dolgokat, illetve forditva, a mobilról a gépre, míg az Apple cuccainál kellene ez a program hozzá.
Ha fizetős alkalmazás kell , akkor is sokkal jobb az Android, mivel "egyéb" helyekről is könnyen tudsz letölteni hozzá alkalmazásokat, míg az iPhonenál ez nehézkes, ráadásul garanciavesztéssel is járhat.
Ezeket kell tudni róla.
"Aztán lehet, hogy csak elsőre tűnik nehéznek... Minden androidos telót ugyan úgy kell kezelni? Nekem az lenne, fontos, hogy tudjak róla dolgozni. Pl. excel menjen rajta, és kezelni is könnyű legyen."
Igenis meg nem is, ahány gyártó annyi féle kinézet és kezelés. Vannak olyan dolgok amik mindnél ugyanúgy működnek.
Excell nincs egyik rendszerre sem. Vagy Quickoffice (igaz nem nagy szám, ahogy tapasztalom) van androidra, vagy iWork iOS-re. Mindkettő ingyenes.
Viszont ha telefonon akarsz táblázatot szerkeszteni, azt inkább felejtsd el.
Vagy vegyél tabletet vagy minimum ilyen 5"-os telefont, de inkább nagyobbat. Pl a Samsung Note-ok azok tipikusan ilyen "munkagépek" és van hozzájuk Stylus is.
"csak hogy fizetősök az alkalmazások"
Ezt nem tudom, hogy honnét vetted. A rossznyelvek terjesztenek ilyet. A programok nagyobbik része ingyenes, igaz nem annyi, mint androidon, de a fizetősek minősége is jobb valamiért iOS-en. Ezt is tapasztalatból írom.
Én még mindkét rendszeren megoldottam az ingyenes programokkal a dolgokat vagy akcióban leszedtem ingyen a fizetőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!