Vajon átverés ez a telefon, vagy megvehetem lelkiismeret furdalás nélkül?
Ez az:
Tudom,hogy ez a hamis iphone,de igazából nincs szükségem csúcsmobilra,nekem bőven elég,ha tudok vele sms-t írni és hívni:)Viszont nagyon tetszi,hogy IPhone külseje van és Hello Kitty-s:)Szerintetek gyorsan tönkre menne?Egyáltalán lehetne itthon hazsnálni?Mert tudom,hogy japán és könyékén tök más frakvenciát vagy mit használnak mint itthon.Nem értek hozzá,úgyhogy bocsi:)
SZóval adnátok tanácsot?:))
Húúú köszi:)Sejtettem,hogy gagyi,csak hát olyan édes:)
e akkor milyen Hello Kitty-s telót vagyek:(
Köszi az Sony ajánlást:9
Na itt az ellenpélda:D Hoppá Hoppá:DMondom a kamera gps nem számít,nem hajtok csúcsszuper kategóriára,csak cuki legyen,tudjak telózni és sms-ezni:)
Ez a gyártmány van nekik is 3.?Az tart vissza amúgy,hogy mi van ha mondjuk az aksi bekakál.Vagy vmi más baja lesz.Mi van ha nemtudják megcsinálni,hiszen otthon ezt még tuti nem kapni,csak neten keresztül:S
Nah újabb 2 mellette:)
Mégis félek,h ha elromlik akkor mit csinálok vele:SAjjjj megőrjít ez a bizonytalanság:D
De lehet megvezsem,van ahol már 10ért megtudnám kapni,az jó lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!