Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia E vs. LG Optimus...

Sony Xperia E vs. LG Optimus L5 II miért jobb?

Figyelt kérdés
A fent említett két telefon hardvere annyiban megegyezik, hogy mind a kettőnek 1Ghz processzora van 512MB RAM (bár itt már csúszik a dolog mivel az LG-nél ha jól emlékszem 371MB látható összesen a futó alkalmazásoknál míg az Xperia-nál csak 309MB). Az LG-n 4.1.2-es az Xperián 4.1.1-es Android fút. Az LG kijelzője nagyobb felbontású de mivel jobban fút rajta minden gondolom van valamilyen videó támogatása ennek nem tudtam utána nézni. Létezik, hogy emiatt a videó "memória" miatt ennyivel jobb legyen az LG vagy egyszerűen széttákolták az Xperia Android rendszerét? Kész vicc, hogy az Xperiánál még egy billentyű zárat sem lehet komoly akadás nélkül feloldani...

2013. nov. 14. 08:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyi plusz infót megtudtam, hogy az xperianak a GPU-ja: Adreno 200. Az Optimusnak pedig: PowerVR SGX531
2013. nov. 14. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Az Lg a jobb, az Adreno 200-al még az Andry Birds is akad.

Az Xperiában egymagos processzor van, míg az LGben duplamagos, nem is csoda hogy lassú az Xperia E

2013. nov. 14. 17:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Mind a kettőben 1 magos van csak a GPU különbözik, de ez lehet elég ok arra, hogy az xperiában még egy billentyű zárat sem tud akadás mentesen feloldani és a menüben görgetve is akad???
2013. nov. 17. 13:06
 4/4 anonim válasza:
Nekem xperia-van és egy osztálytársam bátyának meg LG Optimus L5-ja volt most más telefonja van és azért van más telefonja mert mindig akkadozot
2013. nov. 29. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!