Androidos okostelefonom nagyon belassult! Mi okozhatja?
Pár napja a telefonom teljesen megőrült. Minden alkalmazás elindítására vagy bármi más megnyitására (pl. üzenetek) sokszor perceket kell várnom. A Facebook alkalmazás már el sem indul rajta, a többi, ha nagy nehezen megnyílik, csigatempóban működik és folyton lefagy. Már a böngészőt sem tudom úgy megnyitni hogy le ne fagyjon párszor.
Felszabadítottam egy csomó tárhelyet az SD-kártyán, lefutattam egy vírusírtót is és még mindig nem javult.
Valaki segítsen, mit csináljak vele? Mi lehet a baja? Alcatel OT-995-ösöm van. :C
"A Sony nem telepíti gyárilag egyik készülékére sem. Xperia SP-m van, ismerősömnek Z-je és NINCS ilyen rajta.
Talán informálódni kéne. :))"
Ó, ezer bocsánat, hogy ilyen tudatlan vagyok, hogy a T-Mobile-nál előfizetéssel vásárolt gyári telefonomon gyárilag rajta lévő Clean Masterről azt hiszem, hogy gyárilag rajta van.
Jah meg ugyanígy láttam U-n is gyárilag. De biztosan én találtam ki, mert attól okosabban tűnök. Naneeee.
"Talán informálódni kéne. :))"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!