Se wt19i eszközell mi lehet a probléma?
Csak akkor mutat a képet, ha az zenefájlban az album neve is ki van töltve.
pl.: [link]
Hát nekem még ilyen problémám sose nem volt! :D
Szerintem, ha nem ragaszkodsz a Media Go-hoz, akkor próbáld meg anélkül felrakni fájlkezelővel, hátha úgy jó lesz. :)
Hát innentől már én is csak találgatni tudok. :D
Lehetséges, hogy a különleges karakterek miatt van, esetleg írd át valami hasonlóra. :D
Am tapasztaltam már én is olyat, hogy néhány mp3-nál hiába volt korrekt módon megadva az album és a kép is, nem akarta megjeleníteni... :/ Ilyenkor újra kellet írnom az mp3-at, úgy már jó volt! :)
Hát pontos szakkifejezéseket és magyarázatot ne várj tőlem! :D
Szal lényeg, hogy egy audió szerkesztőbe importálni az adott mp3-at, majd (módosítás nélkül) exportálni mp3-ként. Ezután már minden korrekt lesz! :D Tudok társítani képet, minden adatod meg tudok adni, és a mobilon is minden megjelenik, stb.. :D
az én magyarázatom erre: Gondolom én, hogy néha megesik (főleg az internetről ingyen letöltött) mp3-nál, hogy hibás, és emiatt pl. nem minden lejátszó játssza le, vagy nem lehetséges képet társítani... Ilyenkor nincs mit tenni, én pl. mindig úm. újraírom/újrakódolom, de nevezzük bárhogy is... :D
Remélem érthető voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!