Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tanulhatnám ki a GSM...

Hogyan tanulhatnám ki a GSM "szakmát"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a gsm boltban lévők honnan szerzik az információkat, hogy kell pl függetleníteni? Meg alaplapot cserélni ilyenek! Tudnátok mutatni valami oldalt, ahol megtudnék tanulni pl függetleníteni, vagy kell hozzá valami eszköz is??

2013. nov. 10. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legelőször a Google kereső használatát kell megtanulni, utána jöhet a többi
2013. nov. 10. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Már rá kerestem, de nem sokkal jutottam előrébb, azért írtam ide, hátha tud valaki valami konkrétumot..!?
2013. nov. 10. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz hogy alaplapot tudjál cserélni benne, ahhoz sok gyakorlás kell.A függetlenítést pedig boxal csinálják, azzal teljesen gyári állapotba lehet állítani egy mobilt
2013. nov. 10. 15:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi az a box?Tudnál róla konkrétabbat mondani?
2013. nov. 10. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

G O O G L E

Ha minden kérdést itt kérdezel meg, sosem leszel okosabb.

Persze a googletól se azt kérdezd, hogy "hogyan leszek gsm-es", hanem valami konkrétat.

Konkrét készülékről keress függetlenítő kódokat, módszereket. Mihez kell box, mihez elég egy kódsor, hogy lehet elérni mindenféle rejtett szerviz menüket.

Aki a tudás megszerzésére ennyit sem hajlandó áldozni, az a kívánt tudást nem érdemli meg.

2013. nov. 10. 15:56
 6/8 kilroy ***** válasza:

Ez kb olyan, hogy ma feltörik az fb fiókomat, akkor holnap már rettegett hacker leszek. Na mindegy.

Szerintem ettől lehet elmegy a kedved, vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Kis kedvcsináló: 1. [link] (bocs, de nem tudtam máshogy belinkelni)

2. [link]

2013. nov. 11. 09:50
 7/8 A kérdező kommentje:
az első link nem jó..hiába átírom..:\
2013. nov. 11. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Tanulj informatikát. Annak alapján lesz egy kezdő tudásod, ahonnét szépen haladsz majd tovább. Manapság egy számítógép és egy okostelefon már egyre kevésbé térnek el egymástól. Persze van bőven eltérés, de azt csak hozzá kell tanuld.
2013. nov. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!