Szilikon vagy Bőr tok?
Hello. Nemrég vásároltam egy Samsung Galaxy S3-as készüléket, és most szeretnék rá vásárolni egy tokot. Az lenne a kérdésem hogy Szilikon(TPU S-line) vagy egy Bőr tokot vásároljak ? A bőr tok védi a kijelzőt, viszont nem a tokban szeretném használni. A szilikon tok viszont védené, de az meg a kijelzőt nem védi. Természetesen van rajta fólia. (Igaz hogy a kissebb karcolástól megvédi a fólia pl. zsebben?)
Leginkább a farmerom zsebében hordom, kulcsot nem teszek mellé természetesen. A véleményeteket, illetve tapasztalataitokat szeretném kérni. Szilikon tokot vegyek, vagy Bőr tokot ?
UI.: A kihajthatós tok nem tetszik.
Bocs hogy ilyen hosszú lett. Válaszaitokat előre is köszönöm. További szép napot.
"A bőr tok védi a kijelzőt, viszont nem a tokban szeretném használni" ezzel azt hiszem megválaszoltad :D a fólia meg elég lesz a zsebedbe (mivel képernyővédő fólia a neve), de ha lerakod kijelzővel lefelé vhova akkor nem tud karcolódni mivel a töknek van egy kis pereme ami megemeli egy kicsit a telefont, de ehhez persze vmennyire sima felület kell
a helyedben én a szilikont választanám
Egy TPU S-line szilikon tokot néztem ki: [link]
Remélem jó lesz, azért csak nem 1-2 forintos telefon, és nem pont ezen az 1-2 ezer forinton kéne spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!