Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül az android...

Mennyibe kerül az android frissítés?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy Galaxy Spica telefont,de még az ősrégi android van rajta.Magamnak nem merem megcsinálni inkább szakemberre bíznám.
2013. nov. 10. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Arra újabbat nem rak senki. Öreg mint az országút. Kevés hozzá.
2013. nov. 10. 08:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Még 2.2-se? Pedig ezt a frissítést láttam hozzá a neten, csak mint írtam, magamnak nem merem.Egyébként nagyon jó kis teló.
2013. nov. 10. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Az is öreg. Azzal se leszel előrébb.
2013. nov. 10. 08:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Sok új telefonon fut még a 2.2-es. Még mindig jobb mint az 1.5-ös. Árra lennék kíváncsi. Új telefont amin hiper-szuper android fut nem tudok venni.
2013. nov. 10. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha létezik hozzá gyári frissítés akkor elég csak a pcre telepíteni a hozzávaló szoftvert és azon keresztül te is tudod frissíteni.
2013. nov. 10. 09:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell félnem tőle? Köszönöm a választ!!
2013. nov. 10. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"Sok új telefonon fut még a 2.2-es."

Egy darabon sem. Már 2-3 éves telefonokon is 2.3 van (vagy újabb). De az 1.5-nél jobb, ez kétségtelen.

Nyugodtan csináld meg magadnak, nem olyan bonyolult.

2013. nov. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!