Sony xperia tipo, Live With Walkman, mini pro, lumia 720,520, vagy 620? Melyik lenne a legmegfelelőbb egy 14 éves lánynak? (több lent! ) SOS!
Figyelt kérdés
Köszönöm. Ti melyiket választanátok a helyemben? :) És miért? És ezek mennyibe kerülnek újonnan? A vodafone-nál melyik kapható,bár ez nem szempont.? 14/L2013. nov. 9. 19:08
1/4 |Orfeusz| válasza:
-.-... az oké hogy írtál 6 különböző telefont, de nagyon nagy a különbség köztük. A tipo belépő szintű (kezdő) androidos a minik valamivel jobbak. A nokiák windowssal futnak, erősebb hardverrel. A te helyedben azthiszem az egyik minit venném, mert több ingyenes játék van rá.
2/4 anonim válasza:
SE LWW. Én megvagyok vele elégedve. Az, hogy mennyi az ingyenes játék szerintem mindegy, mert interneten minden fönt van ingyen. Viszont úgy tudom, hogy vodafone-nál nem lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
Live With Walkman, mini pro olyan régi,hogy újonnan szerintem már nem is igen kapni.Azokat ne is vedd.Tipo nagyon belépő,szerintem azt se.A három Lumia közül a 720 a legjobb értelemszerűen.(520,620,720)Olyan 40(520),és 75(720)ezer között vannak.Nyilván a 620 a kettő között.Hát ha nagyon szeretsz fotózni akkor 720,mert annak a legjobb a kamerája.Amúgy jó az 520 is.Vodánál azt hiszem csak az 520 kapható.
Telenornál csak 40:
4/4 anonim válasza:
Én 2 éve vettem a Live with Walkmant, kiszolgált engem, de mára már elavult. A Tipo meg újabb, de még gyengébb úgyhogy maradt számomra a Nokia. Én 620-at vettem, de szerintem neked az 520 is bőven jó lenne, ha tartós telefont akarsz. Ha egy év után úgyis cserélnéd, akkor meg bőven elég a Tipo, 4-es vagy hányas Androiddal elfut még egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!