Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van az iPhone 3GS-ben alapból...

Van az iPhone 3GS-ben alapból GPS? Ha igen, ennek használata ingyenes?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

IGen van benne de hogy ha sikerült elolvasni az adatlapját ott is levan írva hogy van. A GPS meg persze, hogy fizetős hülyeség adót kell fizzessél nekem. a számlaszámomért küldjél E-mail-t :P. Na de viccet félre téve a GPS-ért önmagábban nem kelle hogy fizzessél a programokért amik használják lehet hgoy kell alapból a google maps van rajta mint gps alkalmazás itt a program ingyenes DE az adatforgalomért(interneten keresztül tölti le az éppen aktuális térképet szelvényket) ezzek az úgy nevezett online navigációk ilyenkor a térképek a neten vannak. Aztán van egy másik válfaja az offline navigációk itt a programért fizetsz de a térképek a telefonon vannak így azért nem kell fizzesél hogy navigálsz. Csak a szoftver díját(Átlag 20e ft körül vannak ezzek a progik) Aztán van egy harmadik felhasználási mód az úgynevezet geotag-elt fényképek készítése. Ilyenkor a képbe beépül a készítés helye is(Nem látható módon, csak a pc-k tudják olvasni, vagy pl. feltöltheted a netre és akkor a netes térképeken megjelenik a te képed is)

üdv,

Attila

2009. nov. 16. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... xd... ^^' köszi
2009. nov. 16. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen hülyének mint neked felesleges iPhone...
2009. nov. 18. 02:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Te mind a kettő kérdésemnél hülyének titulálsz.. ha egy vagy... -.-' honnan tudnám? Nem mindenki informatikát tanul nem mindenki a gépek működési elvét tanulmányozza vazze..
2009. nov. 18. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem az előző vagyok, de egyetértek vele XD

Az kérdés első fele baromság.... Még ha a T-mobile-nál nézed akk is ott van h. van benne GPS. De ha azt se tudod mi az, akkor minek? XD

Ennyi ész... Remélem nem veszed meg.

2009. nov. 18. 16:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Vazze... -.-' tudom mi az a GPS... de nem nagyon járok a T-mobile-ba mivel Vodafonos vagyok. Akkor honnan tudjam hogy mi van benne?
2009. nov. 18. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennek az oldalnak nem az a lényege hogy megkérdezd amibe nem vagy jártas jobb lett volna ne is írsz ide aki a másikat hülyézi!!!
2009. dec. 5. 14:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt most nem értem. Mit akartál ezzel mondani? Akkor mire jó ez az oldal? Ha pszichológia kérdéseket akarnék feltenni akkor nem itt tenném fel őket mint "Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted." Akkor ott van a házipatika oldala. Meg akkor nem lenne ennyi kategória. Mernem kell megkérdezni hogy mi ingyenes és mi nem?
2009. dec. 5. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!