Iphone 4s-en lehet internetet lopni USB-n keresztül?
Figyelt kérdés
Van egy iphone4s telefonom és arra lennék kíváncsi hogy tudok netezni telefonon usb-n keresztül.Van rá valami program? Mert wifi routerem nincs, A gépem windows xp -s . HELP :D már google-ztam is de nem találtam semmmi jót :D2013. nov. 9. 10:23
1/11 anonim válasza:
Sehogy.
Vegyél wifi routert - olcsóbb, mint az iphone :P
2/11 anonim válasza:
Még jó, hogy USB sincs az iphone-on...
3/11 A kérdező kommentje:
USB kábelre gondoltam -.-
2013. nov. 9. 11:02
4/11 anonim válasza:
Nem is fogsz találni, nem Android ez, hogy mindent lehet.
Amúgy tisztázzuk már ezt... Egy 100k+-os telefonra volt pénzed, de egy ahhoz képest olcsó, 10k körüli routerre nincs? Nem beszólni akarok, de azért ez így igen nagy baklövés.
5/11 A kérdező kommentje:
itt van egy link de az a baj hogy csak Mac-es gépen műkszik.Ilyesmre gondoltam csak Windows Xp n D:
2013. nov. 9. 11:13
6/11 A kérdező kommentje:
ja. nincs pénzem mert ajándékba kaptam a telefont. :|
2013. nov. 9. 11:14
8/11 anonim válasza:
Az oldalon lévő link már nem működik.
Most mit akarsz pontosan? A gépről akarod megosztani a netet a telefonra, kábelen keresztül? Milyen rendszer van rajta?
9/11 A kérdező kommentje:
A telefon: IOS 7.0.3
A gép:Windows Xp SP3
:|
2013. nov. 9. 12:06
10/11 A kérdező kommentje:
Ja gépről telefonra akarom kábelen keresztül :D
2013. nov. 9. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!