Xperia Z1 vízállóság? Igaz, hogy ha megszólal a hangszóró, akkor beázik vagy az hogy 3 óráig nem használhatom a fülhallgató bemenetet?
Hát nekem spec a Z-m kádban mozizás közben véletlenül kétszer is úszott, utána folytattam ott, ahol abbahagytam, mindenféle probléma nélkül.
A hangszóró beázás független a hangszóró működéstől, teljesen szigetelt.
A telefon leírásában megadott korlátozások csak túlbiztosítások a garanciális reklamációk meg a csempe-hülye felhasználók ellen.
A Z1 még megbízhatóbb vízzel szemben, mint a Z, IP58 az IP57 helyett, normálisan lezárt fedőkkel olyan vízálló, mint egy tengeralattjáró.
Csuromvizes telefonnál nem kell a kupakokat nyitogatni, mert beázni csak ott tud. A beázást viszont nem kell teleöntésként elképzelni, mert a Sony telók elektronikája mindig is hírhedten páraérzékeny volt.
A fülhallgató aljzatban a kupak alá becsukott egyetlen csepp víz hazavághatja a készüléket, annak a fejlődő párája már eljut odabent mindenhova.
Szóval nyitott kupakokkal csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!