Lg, Huawei, Alcatel és egyéb telefonokról vélemények? A legjobb ( ártól függetlenül ) és 70 000 Ft alatt a legjobb érdekelne, Iphone, Samsung, Sony NEM ( Htc talán) érdekel.
Mindegy hogy android vagy wp, mindegy hogy fizikai / érintő / is-is gombok vannak-e.
Pár apróság: szép képet lehessen vele csinálni, előlap kamera, vaku, friss rendszer, könnyű kezelhetőség, designe ( kinézet ).
Bármit mondhattok előnnyel, hátránnyal, árral ( pl.: nokia lumia 620: 50 - 60 000 Ft, wp, közepes kamera, jó navigáció, kompakt méret: 3,8". [ nem sokat tudok róla, ezért keveset írtam, hátrányt nem is, de kb. így képzelem el a leírást ] )
Ui.: bocsi az írásmódom és a szöveg mennyisége miatt.
Én is a Nexus 4-et ajánlanám leginkább.
Vannak azon kívül is elfogadható telefonok ebben az árkategóriában, de azok csak elfogadhatók, Nexus 4 hardveresen és szoftveresen is bőven az elfogadható felett helyezkedik el.
Hátránya is van azért a telefonnak, ami a legfontosabb, az az üzemidő, nem a legjobb, és az aksi sem cserélhető, de nem olyan vészes azért. Ezen kívül a kamerája és a kijelzője sem a legjobb, de hidd el, az összes Huawei-nél meg 70k alatti telefonnál jobb, csak a csúcskategóriához képest nem elég.
Alcatelt és LG-t is hanyagolnám, olcsón még a Huawei a jó, de ebben az árkategóriában pont nincs olyan telefonja (legalábbis Európában), ami elfogadható lenne. Ott az Y300, ami jó, de az csak a középkategória alja, vagy a többi telefonja 40-80k között meg szimplán hulladék.
Szóval Nexus 4-hez rakj hozzá még egy kis pénzt, és akkor nem kell még egy jó 2 évig új telefont keresned (aztán szerintem még tovább is jó lesz, de 2 évig minimum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!